Over ons

PandArtifice werd in 1988 opgericht. De dienstverlening bestond in de beginjaren vooral uit het verzorgen van etalages en decoraties. Na de aanschaf van een snijplotter, werden de activiteiten uitgebreid met het leveren en monteren van beletteringen, voornamelijk voor de standbouw. De vraag naar beletteringen groeide en de etalage- en decoratieverzorging werd afgestoten. Artifice richtte zich geheel op de signmarkt.
De introductie van groot formaat digitaal printen bracht nieuwe mogelijkheden. Er werd geïnvesteerd in een groot formaat digitale printer en de dienstverlening werd uitgebreid met full colour toepassingen.

Maatwerk en service

Vandaag de dag kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid pakket oplossingen in binnen-en buitenreclame. Onze speerpunten hierbij zijn maatwerk en service. Wij gebruiken kwaliteitsmerken zoals Avery en Mactac.
Graag adviseren we u persoonlijk bij het realiseren van een oplossing voor uw sign-vraagstuk.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Erkend leerbedrijf

Artifice is een door SBB erkend leerbedrijf. Regelmatig zijn er scholieren bij ons werkzaam die een aan de signbranche gerelateerde opleiding volgen en door ons worden begeleid tijdens het werken in de praktijk.